Paulovits-Tófeji Csilla

Paulovits Lajos

Pár szóban magunkról:

Tófeji Csilla 1965. 03. 10.-én születtem Zalaegerszegen és elég változatos pályafutás után 2012 be n érkeztem el életem nagy fordulópontjához, amikor is a Munkanélküli hivatal szervezésében OKJ ápolói szakképesítést szereztem.

A szakmai tudást a Szent Rafael Kórház II. belgyógyászati osztály elhivatott ápolónőjeként azóta is szedem magamba.

Az életem ezen szakasza és tapasztalata fogalmazta meg bennem azt a gondolatot, hogy egy olyan vállalkozást indítsak, ami a betegek és elhagyatott emberek gondozására szakosodott.

Ennek még profibb ellátásának érdekében elvégeztem a Hospice tanfolyamot Pécsen.

Az ott tanult anyag és kapott információk még jobban elhivatottá tettek annak a célnak meg valósítása érdekében, hogy nekem ezzel a tevékenységgel kell foglalkoznom hivatás szerűen.

Ezen gondolataimban megerősítésre találtam férjemben, Paulovits Lajos, aki teljes mellszélességgel támogat a tevékenység megvalósításában, és a logisztikai hátteret biztosítja számomra.

A nagy gondolatokat követően minden erőnkkel azon munkálkodtunk, hogy ezen nemes cél megvalósítása mielőbb meg történhessen.

Jelenleg elindítottuk ezen szegmensét a vállalkozásunknak.

Azzal a céllal indultunk, hogy segítséget nyújtsunk minden idős vagy elesett, számára, akik betegek vagy ellátásukban segítségre szorulnak.

Az ellátást saját otthonokban kaphatják, így szeretteik körében gyógyulhatnak.

Sajnos a családot pótolni nem tudjuk, de szolgáltatásunkkal segítségére tudunk lenni a mindennapi feladatok ellátásában.

Megpróbáljuk a terhet a család és az ellátásra szoruló válláról levenni.

Tevékenységünket „BABU Házigondozás „ fantázia névvel láttuk el.