“A Házi Gondozás és Segítségnyújtás célja,
hogy az egyedül, család nélkül élő idős ember
vagy családtag, a saját otthonában,
biztonságban élhesse mindennapjait.”

A Házi Gondozás és Segítségnyújtás célja, hogy az egyedül, család nélkül élő idős ember vagy családtag, a saját otthonában, biztonságban élhesse mindennapjait. Fontos feladat a további betegségek és a szociális problémák megelőzése, illetve a meglévők kezelése.

Amennyiben családtagja házi betegápolást, szociális gondozást vagy otthoni egészségügyi felügyeletet igényel, hívjon bennünket és mi szakszerű segítséget, tanácsokat adunk ahhoz, hogy Ön a legmegfelelőbb ellátást biztosíthassa beteg, idős hozzátartozójának vagy az átmenetileg ápolásra szoruló családtagnak.

A megszokott otthoni környezetben a család szerető közelségében végezzük el azon ápolási feladatokat, melyek által rövidül a lábadozási, a gyógyulási idő, illetve élhetővé válik az idős ember élete.

Az ellátandó beteg, családtag vagy közeli hozzátartozó állapotának felmérésekor személyes egyeztetés keretében pontosíthatja munkatársunkkal, hogy milyen segítséget (a napi 1-2 órás gondozástól a 24 órás felügyeletig) szeretne igénybe venni. A szolgáltatás megrendelését követően legfeljebb néhány munkanapon belül meg tudjuk szervezni hozzátartozója ellátását.

Miben lehetünk az Ön segítségére?

Letölthető anyagok